Kötelező olvasmány hitelfelvétel előtt

Ne vegyen fel hitelt,
mielőtt nem olvasta el tanácsainkat!!!

 

Amennyiben Ön hitelfelvétel előtt áll, vagy hitelkiváltásban gondolkozik, akár választott már hiteltanácsadót, akár egyedül vág bele, tanulmányozza át ingyenes felkészítő anyagainkat!

1. TOP10 tanácsunk

Több éves tanácsadói tapasztalatunk és több száz, sikeresen megvalósított ügyletünk alapján összegyűjtöttük a 10 legfontosabb általános tanácsunkat. Ezeket a feliratkozást követően Ön azonnal megkapja e-mailben.

2. Ingyenes mini felkészítő tanulmány

Ha mélyebben beleásná magát a témába, akkor Ingyenes mini felkészítő tanulmányunkat ajánljuk figyelmébe, melyben hosszabban olvashat a leggyakoribb buktatókról, illetve azokról a technikákról, amelyekkel elkerülheti egy rossz termék, egy rossz ügyintéző vagy egy rossz tanácsadó okozta kellemetlenségeket. Ezt a tanulmányunkat is ingyen letöltheti azonnal a kapott e-mailben.

Olvassa el tippjeinket, melyek már az első lépésekkor is segítenek, hogy ne legyen hosszú évekre áldozata egy olyan döntésnek, mely az első pillanatban kecsegtetőnek, egyszerűnek, olcsónak tűnhet!

KÉREM AZ INGYENES FELKÉSZÍTŐ ANYAGOT!

3. Online hitelfelvételi felkészítő tanfolyam

Végül, ha még tovább szeretne elmélyedni a jelzáloghitelezés témakörében, akkor figyelmébe ajánljuk Online 26 részes hitelfelvételi felkészítő tanfolyamunkat!

Ebben részletesen kibontunk olyan témákat, melyekkel csak szakértők vagy nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadók, pénzügyi szakemberek találkozhatnak. Ezek hozzásegíthetik Önt az adott pillanatban az Ön számára elérhető legjobb termékhez. A tanfolyam 26 részét ide kattintva elolvashatja!

 

Amennyiben Ön igényli ingyenes felkészítő anyagainkat, email címének és nevének megadásával jelezze azt felénk!

Hasznos tudnivalók hitelfelvétel előtt